Om oss

KURSLEDARE

 

 

ANNA CEDERSTAM KRANTZ

 

Samtalsterapeut, Kommunikolog, Hälsopedagog, idrottsmassör, handledare och föreläsare som äger och driver företaget Hälsopartners AB sedan 17 år tillbaka.

Anna har lång erfarenhet av att möta ledsna själar i värkande kroppar och har genom sitt arbete med människor sett att det många gånger måste arbetas på flera plan samtidigt för att man skall komma fram till en hållbar förändring och ett varaktigt resultat.

 

Anna arbetar i huvudsak med att möta enskilda klienter i terapi och kroppsterapi. Vidare så handleder hon arbetsgrupper, chefer, företag och hela organisationer i framgångsrika förändringsarbeten och tydligare kommunikation.

 

Anna har tidigare haft podcasten ”Omänskligt” tillsammans med PT-Fia Ståhl som avhandlade ämnet psykisk ohälsa och som fick mycket fina recensioner.

Nu släpper Anna snart ännu en podcast som denna gång låter lyssnaren komma närmre in i terapiarbetet. Anna intervjuar och samtalar med gamla klienter som delar med sig av sin personliga terapiresa och vad den har lett fram till för förändringar i deras liv.

 

 

NADJA ÖSTRÖM

 

Nadja har lång erfarenhet av egen resa mot hälsa, utbildning inom kost, tarmhälsa, toxisk belastning, basmedicin, näringslära mm och föreläser och utbildar samt ger rådgivning i sitt eget företag Nadja.Nu och hos MediCheck inom kost, hormoner och hälsa. Under tre år var Nadja även ordförande i Sveriges största stödorganistation för sköldkörtelsjuka, Sköldkörtelförbundet, samt har medverkat i flera artiklar kring hälsa och har även debuterat som författare under 2018 med boken, e-boken och ljudboken Sköldkörtelsjuk & Frisk – Ett Inre Kaos.

 

Nadja kommer under utbildningen ge dig verktyg för en individanpassad kost, individuell kost och näringsrådgivning där även blodprov ingår från Blodkollen. Vi kommer att dyka djupare ner i förståelsen kring ätbeteenden, stress, hormoner, olika belastningar som kan uppstå i kroppen och vad vi kan med enkla medel skapa balans i kroppen.

 

 

PODCAST OM SKÖLDKÖRTELN

Med Nadja Öström, Petra Sundqvist och Maria Helander via Stresspodden.

 

PODCAST OM SKÖLDKÖRTELHÄLSA

med hormonexperten Louise Edlund och Nadja Öström

 

Bild lånad från Stesspodden.

ANNA CEDERSTAM KRANTZ OCH PT-FIA I PODCAST

 

 

ORTOREXIPODDEN

med Anna Cederstam

 

NADJA OM ANNA;

 

När min nacke gav upp träffade jag Anna, som då var idrottsmassör. Hon har under de senaste 17 åren sett till att jag har rörlighet i min skadade nacke och även plågat mig på gymet!

 

Jag har haft äran att följa hennes utveckling som samtalsterapeut och som vän fått otroliga råd och tips, men även på hennes kurser kunnat få personlig utveckling.

 

Anna är en rolig, rak och lite härligt småtokig vän som precis som jag arbetat för en djupgående förstålese om vad helhetshälsa innebär.

 

ANNA OM NADJA;

 

Har sedan 17 år tillbaka både som terapeut och vän följt Nadjas kamp mot och för en god hälsa. Det man inte kan och vet, tar man reda på är Nadjas motto och inga hinder är för stora för Nadja att klättra över....och som hon har klättrat. Denna tidigare frisör är idag även en mycket duktig kostrådgivare och expert på sköldkörtelproblematik.

 

Nadja är en positiv och energisk människa som gärna bjuder på sig själv och skrattar högt. Med Nadja som sällskap har man aldrig tråkigt och man smittas lätt av hennes entusiasm.

Copyright @ All Rights Reserved